Nohut Püreli Yoğurtlu Çağla Badem
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Nohut Püreli Yoğurtlu Çağla Badem Tarifi İçin

Malzemeler

Nohut püresi için

Nohut Püreli Yoğurtlu Çağla Badem

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hem lezzetli hem de hazırlaması kolay nohut püreli yoğurtlu çağla badem tarifi..

  1. Haşlanmış nohuda tahini, limon suyunu, tuzu, dereotunu ve kimyonu ekleyin. Mutfak robotunda püre haline getirin. 
  2. Ayrı bir kapta süzme yoğurdu, ince doğranmış çağla bademleri, havanda ezilmiş sarımsağı, semizotunu ve kıyılmış taze naneyi karıştırın. 
  3. Humusu bir servis tabağına alın. Ortasında kaşık yardımıyla hafif boşluk oluşturun, bu boşluğun içine hazırlamış olduğunuz çağla badem cacığını (Cacık susuz olmalı) yerleştirin. 
  4. En son zeytinyağı gezdirin, çörek otu serperek servis yapın.

Farklı bir lezzet limonlu ve rokalı nohut püresi tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Mıkla
Sirkeli Cacık
La cervelle de canut
Probiyotik Yoğurt
Manda Yoğurdu
Dondurulmuş yoğurt parçaları