Sihirbaz Enginar
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sihirbaz Enginar Tarifi İçin

Malzemeler

Sihirbaz Enginar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enginarları limonlu suda yumuşayana kadar pişirin. Tuz ilave edip tatlandırın. Servis tabaklarına alın. Havuçların kabuklarını temizleyin. Bıçak yardımı ile zar şeklinde uzun dilimler kesin. Enginarların üzerlerine siyah zeytinlerden göz yapın. Gravyer peynirinden keseceğiniz küçük bir üçgen parça ile burun, kırmızı dolmalık biberden keseceğiniz uzun bir parça ile de ağız yapın. Dilimlediğiniz havuçları enginarın yanlarına bıyık şeklinde yerleştirin. Eni kalın ince bir dilim daha havuç kesin ve enginarın alt kısmına yerleştirin. Üzerine 3 adet mısır tanesiyle düğme görüntüsü verin. Enginarın üst tarafına yeşillikleri serpiştirerek saç görüntüsü verin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hayvanlar kurabiye dünyası
Meyveli dondurma
Kırmızı tavuk hamburger
Çiçek yumurta ve kuşlar
Sebzeli pilav ormanı
Yulaflı tavşan