Sölme
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sölme Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Servis için

Sölme

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fasulyeyi bir gece suda bekletin. Ertesi gün bekletme suyunda haşlayın. Gerekirse su ekleyin. Süzüp bekletin. Soğanları piyazlık doğrayın. Tuz ile iyice ovup suyunu sıkın. Fasulye, patlıcan, soğan, ince kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber, ayçiçeği yağı ve sirkeyi karıştırın. Servis tabağına alın. Haşlanmış yumurta ve zeytinle süsleyin. Lavaş ekmeği ile servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Meze Tarifleri Bakliyat Tarifleri

Benzer Tarifler

Yeşil Mercimek Yemeği Tarifi
Fasulye Pilaki Tarifi
Şeker Fasulye Tarifi
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi
Düdüklüde Etli Nohut Tarifi
Etsiz Nohut Yemeği Tarifi