Mantarlı Bulgur Risotto
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Bulgur Risotto Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Mantarlı Bulgur Risotto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yemeklik doğradığınız soğanı tereyağının yarısında pembeleşinceye kadar kavurun. İri bulgur ve sirkeyi ilave edip karıştırarak kavurmaya devam edin.
  2. Tavuk suyunun bir su bardağı kadarını ilave edin. Bulgur, suyunu çektikçe kalan tavuk suyunu azar azar ilave edin.
  3. Küp doğradığınız mantarları ayrı bir tavada soteleyin ve pişen bulgura ekleyin. Rendelenmiş tulum peyniri ve kalan tereyağını ilave edip karıştırın.
  4. Kapağı kapalı olarak 10 dakika kadar dinlendirin. Üzerine değirmen karabiber serpin. Taze kekik ile süslerek sıcak servis yapın.
    Dilerseniz, mantarlı risotto tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Pilav Tarifleri Pilav ve Makarna Tarifleri İtalyan Mutfağı Yemekleri Bakliyat Tarifleri

Benzer Tarifler

Mercimekli Kolakas
Airfryer'da Falafel
Tahinli ve tavuklu kuru fasulye
Nohutlu sucuk içi
Yaprak ditmesi
Nohutlu suşi