SİTEDE GÖR
Ad
Anasayfa
Tarifler
Bakliyat Tarifleri
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası) Tarifi İçin
Malzemeler
1 su bardağı karabuğday
4 su bardağı sıcak su
1 tutam tuz
Kuru üzüm
1 çay bardağı süzme bal
30 gr tereyağı
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Karabuğdayı yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine sıcak su ekleyin ve iyice dağılıp eriyene kadar pişirin. Suyunu çekip iyice piştikten sonra servis tabağına alın. Üzerine süzme bal ve eritilmiş tereyağını ekleyin. Kuru üzüm serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Bakliyat Tarifleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Sucuklu Nohut Yemeği
Vegan Humus
Bakla Kızartması
Güveçte Kıymalı Kuru Fasulye
Alacatene
Mercimekli Kolakas