Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası) Tarifi İçin

Malzemeler

Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Karabuğdayı yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine sıcak su ekleyin ve iyice dağılıp eriyene kadar pişirin. Suyunu çekip iyice piştikten sonra servis tabağına alın. Üzerine süzme bal ve eritilmiş tereyağını ekleyin. Kuru üzüm serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Bakliyat Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Sucuklu Nohut Yemeği
Vegan Humus
Bakla Kızartması
Güveçte Kıymalı Kuru Fasulye
Alacatene
Mercimekli Kolakas