Buğday Tatlısı (Lübnan)
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Buğday Tatlısı (Lübnan) Tarifi İçin

Malzemeler

Buğday Tatlısı (Lübnan)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Aşurelik buğdayı kaynar suda 30 dakika haşlayın. Sırasıyla şeker, gül suyu, Badem, Antep fıstığı, çam fıstığı ve Frenk üzümlerini ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırıp cam kaselere doldurun. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Bakliyat Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Lübnan Mutfağı Yemekleri Tatlı Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Yeşil Mercimek Yemeği Tarifi
Fasulye Pilaki Tarifi
Şeker Fasulye Tarifi
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi
Düdüklüde Etli Nohut Tarifi
Etsiz Nohut Yemeği Tarifi