Tavuk Suyuna Taze Otlu Çorba
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Suyuna Taze Otlu Çorba Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuk Suyuna Taze Otlu Çorba

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tencereye tereyağı ve ayçiçeği yağını ekleyip ısıtın. Yağlar ısındıktan sonra yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsağı ekleyip soteleyin. Üzerine halka şeklinde doğradığınız havucu ilave edip sotelemeye devam edin. Unu ilave edip karıştırın. Üzerine 4 su bardağı tavuk suyu ilave edip iyice karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp havuç yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine ince kıydığınız otları, tuzu ve karabiberi ilave edip karıştırın. El blenderi ile pürüzsüz kıvama gelinceye kadar çekin. Bir taşım kaynattıktan sonra son olarak kremayı ilave edip karıştırın. 1 dakika sonra ocaktan alıp sıcak olarak kaselere paylaştırın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Çorba Tarifleri Sebzeli Çorbalar Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası