Isırgan Otu Çorbası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kanın temizlenmesine yardımcı olan ısırgan otu, böbrek taşı oluşumunu da önler. Alerjik hastalıklara iyi gelmesinin yanı sıra solunum sorunlarını da giderir. Genellikle çorba ve salata yapımında kullanılır. Isırgan otu, Karadeniz Bölgesi'nde sık sık tüketilir. Malzemeler hazırsa, nefis ısırgan otu çorbası tarifine geçebiliriz.

Avokadolu yayla çorbası ve ot çorbası tarifine de göz atın.

Isırgan Otu Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Isırgan Otu Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Arpacık soğanlar ve ince kıydığınız ısırgan otunu zeytinyağında soteleyin.
  2. Sebze suyunu ilave edip 10 dakika kaynatın. Tereyağı ve kremayı ilave edip tereyağı tamamen eriyinceye kadar karıştırın.
  3. Üzerini küp doğradığınız haşlanmış yumurta ve ince kıydığınız taze soğanla süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yumurtalı Tarifler Sebzeli Çorbalar Diyet Yemekleri MasterChef Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Çorba Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası