Etli Kereviz Çorbası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Kereviz Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Kereviz Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Etleri tencereye alıp kendi suyunu çekinceye kadar kavurun. Sıvı yağ ekleyerek kızartın ve üzerine 6 su bardağı su ilave ederek etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Patates ve kerevizlerin kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Doğranmış soğan, kereviz ve patatesleri tereyağında soteleyin. Üzerine etlerle beraber suyunu ekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Süt ve yumurtayı çırpın. Çorbanın suyundan alarak ısıtın ve tekrar tencereye boşaltın. Baharatı ilave edin. Kıyılmış kereviz yapraklarını ekleyerek servis yapın.

Çorbanın içerisinde et kullanmak istemiyorsanız, terbiyeli kereviz çorbası tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Çorba Tarifleri Sebzeli Çorbalar Etli Çorba Tarifleri

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası