Düğürcük Çorbası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Düğürcük Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Düğürcük Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yemeklik doğradığınız soğanı tereyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Salçaları ilave edip kokuları çıkıncaya kadar kavurmaya devam edin. Et suyunu ilave edip 7-8 dakika kadar kaynatın. Bulguru ekleyip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Bulgur yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. İnce kıydığınız maydanozu serpin ve ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Çorba Tarifleri Bakliyat Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Zerdeçallı Mercimek Çorbası
Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası