SİTEDE GÖR
Ad
Anasayfa
Tarifler
Çorba Tarifleri
Çelebi Çorbası
Çelebi Çorbası
Güncelleme tarihi:
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Çelebi Çorbası Tarifi İçin
Malzemeler
300 gr tavuk göğüs eti
300 gr konserve bezelye
6 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Çelebi Çorbası
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayıp tencereye alın.
6 bardak su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Bezelyeyi süzüp tencereye ekleyin. 15 dakika kadar pişirin.
Çorbaya tuz ve karabiber ekleyip bir taşım daha kaynatın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.
Püf Nokta:
Kapağı kapalı pişirirseniz tavuklar daha hızlı haşlanacaktır.
Tarif Kategorileri
Etli Çorba Tarifleri
Çorba Tarifleri
Yöresel Tarifler
Akşam Yemeği
Tavuk Yemekleri
Benzer Tarifler
Sarımsaklı Tarhana Çorbası
Limonlu Pirinçli Tavuk Çorbası
Valide Sultan Çorbası
Yoğurtlu Tavuk Çorbası
Terbiyeli İşkembe Çorbası Tarifi
Köfteli Çorba Tarifi