Buğdaylı Yaz Çorbası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Buğdaylı Yaz Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Buğdaylı Yaz Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Buğdayı ve fasulyeyi ayrı kaplarda bir gece suda bekletin. Ertesi gün buğday ve fasulyenin suyunu süzüp tencerelerde yumuşayıncaya kadar üzerlerini geçecek kadar suyla birlikte haşlayın. Taneleri süzüp sularını saklayın. Derin bir kasede yoğurt ve zeytinyağını iyice çırpın. Buğday, fasulye, tuz, kuru veya kıyılmış taze naneyi ekleyip karıştırın. Boza kıvamında olana kadar haşlama sularından ekleyin. Üzerine kuru nane serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Yoğurtlu Çorba Tarifleri Çorba Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Bakliyat Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası