Buğdaylı Çorba
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Buğdaylı Çorba Tarifi İçin

Malzemeler

Buğdaylı Çorba

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel çorbayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın...

Hububatları bir gece öncesinden ıslatın. Ayrı tencerelerde haşlayıp süzün.

Soğanı ve sarımsakları soyun. Soğanı kıyın, sarımsakları havanda bir tutam tuz ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile ezin. Bir kaseye alıp sirke ile karıştırın. Havucu soyup zar şeklinde doğrayın.

Yağı tencerede ısıtıp soğanı soteleyin. Havuç ve salçayı ekleyip kavurun. Sıcak tavuk suyu, haşlanmış buğday ve fasulyeleri ilave edin.

Birkaç taşım kaynatıp sarımsaklı karışım, tuz ve baharatı ekleyin. 15 dakika pişirin. Ocaktan alın. Kaselere paylaştırıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Çorba Tarifleri Bakliyat Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası