Zeytinyağlı Kabak Çiçeği Dolması Yapmanın 5 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Zeytinyağlı kabak çiçeği dolmasını yaparken çiçeklerin taze ve narin olmasına, iç harcın az ve hafif baharatlı olmasına dikkat edin. Doldururken çiçekleri fazla sıkıştırmayın ve uçlarını nazikçe kapatın. Pişirirken kısık ateşte, az su ve zeytinyağıyla yavaşça pişirip, soğuduktan sonra servis edin.

Kabak çiçeklerini taze ve zarar görmemiş seçin, iç harcı hafif ve az doldurun. Çiçekleri nazikçe kapatıp fazla sıkıştırmayın. Kısık ateşte, az su ve zeytinyağıyla yavaş pişirin ve soğuyunca servis edin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?