Zeytinli Börek Yapmanın 4 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Zeytinli börek yaparken hamurun nemli olması lezzeti artırır. İç harçta zeytin ve peynirin dengeli kullanımı böreğe ideal tat verir. Katlara sürülen yağ ise böreğin hem yumuşak hem çıtır olmasını sağlar.

Zeytinleri iri doğrayarak böreğe daha belirgin bir tat kazandırabilirsin. Hamuru açarken fazla un kullanmamak böreğin yumuşak kalmasını sağlar. Pişirme öncesi katlara yağ sürmek, çıtır ve nefis bir doku elde etmene yardımcı olur.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Yıldızı Nedir?
Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?