Kuru fasulyeyi ve yumurtayı haşlayın, soğumaya bırakın. Soğanı ince doğrayıp fasulye, yumurta ve maydanozla karıştırın. Zeytinyağı, limon suyu ve tuz ekleyip servis edin.
Haşlanmış yumurta, kuru fasulye (haşlanmış), soğan, maydanoz, zeytinyağı, limon suyu ve tuz.
Kuru fasulyeyi yumuşayana kadar haşlayın ve suyunu süzün.
Yumurtaları katı olacak şekilde haşlayın, soğuduktan sonra soyup doğrayın.
Soğanı ince ince doğrayın, dilerseniz tuz ile ovup acısını alın.
Fasulye, doğranmış yumurta, soğan ve maydanozu geniş bir kapta birleştirin.
Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu ekleyip nazikçe karıştırın, servis edin.
Şunlara da göz atın: