Yağlı Kırmızı Biber Turşusu Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Biberleri közleyip kabuklarını soyarsanız turşu daha lezzetli olur. Sirke ve yağı dengeli kullanmak turşunun kıvamını ve aromasını artırır. Sarımsak, baharat ve otlar ekleyerek turşuya ekstra tat katabilirsiniz. İşte kırmızı biber turşusu yapmanın püf noktaları...

Biberleri iri parçalar halinde kesmek hem görünüm hem de servis açısından pratik olur. Turşuyu hazırlarken biberlerin üzerine biraz sıcak su eklemek yumuşamalarını hızlandırır. Zeytinyağı eklemek turşunun hem lezzetini hem de raf ömrünü artırır.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?
Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?