Simide Sirke Konur Mu?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Bazı simit tariflerinde az miktarda sirke kullanılır, bu sayede dışı daha kıtır olur. Ayrıca maya kokusunu dengeler ve simidin dayanıklılığını artırır. Ancak sirke zorunlu değildir, tamamen tercihe bağlıdır.

Sirke, simidin dışını daha gevrek yapar ve maya kokusunu dengeler. Ayrıca bayatlamayı bir nebze geciktirir. Fakat kullanımı zorunlu değildir, isteğe bağlıdır.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları