Şef Maksut Aşkar ve Levon Bağış'ın Nişantaşı'nda açtığı Foxy İstanbul'un mutfağına konuk olduk. Şef Ramazan Kurt, en sevilen tariflerini Lezzet okurları ile paylaştı.
Malzemeler;
Yapılışı: Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvam alana kadar thermomix’ten geçiriyoruz.
Rus salatası için malzemeler;
Yapılışı: Et Tartar için: Doğradığımız bonfilenin içine hardal, Frenk soğan, kapari, zeytinyağ��, tabasco, tuz ve karabiber koyup karıştırıyoruz. Rus salatası için tüm malzemeleri karıştırıyoruz. Servis tabağına kasnağı yerleştirip önce rus salatasını, üzerine et tartarı koyarak düzleştiriyoruz ve kasnağı çıkarıp servis ediyoruz.
Malzemeler;
Yapılışı: Bütün ürünleri thermomix’ten pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekiyoruz.
Şunlara da göz atın;