Şambali Tatlısı Şerbeti Sıcak Mı Dökülür Soğuk Mu?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Şambali tatlısında tatlı soğuduktan sonra şerbetin sıcak dökülmesi gerekir. Böylece tatlı şerbeti eşit şekilde çeker ve dağılmaz. Şerbetin soğuk veya tatlının sıcakken dökülmesi kıvamı bozabilir.

Şambali tatlısında şerbet, tatlı soğuduktan sonra sıcak olarak dökülmelidir. Bu yöntem tatlının lezzetini ve dokusunu korur. Aksi halde tatlı sertleşebilir veya şerbet tam olarak çekilmez.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak