Sadece 1 Kişilik Pankek Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Tek kişilik pankek yaparken ölçüleri küçük tutmak ve kaşıkla ayarlamak işini kolaylaştırır. Küçük boy tava kullanmak, pankekin daha kabarık ve düzgün olmasını sağlar. Ayrıca düşük ısıda yavaş pişirmek, dışının yanmadan içinin güzelce pişmesine yardımcı olur.

Tek kişilik pankek için malzemeleri fazla kaçırmamaya özen gösterin. Pişirme sırasında küçük bir tava tercih ederek formunu koruyun. Ocağın ateşini kısarak pankekin içini yumuşacık tutabilirsiniz.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde
Ahşap Tahtalarda Temizlik ve Uzun Ömür Sırları
Çorba İçin Tavuk Nasıl Çözdürülür?
Evde Kakaolu Fındık Ezmesi Nasıl Yapılır?
Yeni Tavayı Direkt Ocağa Koymadan Önce Bilmeniz Gereken 4 Şey
Bulaşık Makinesindeki Kötü Kokuları Gidermenin 6 Tüyosu