Pişinin Sert Olmaması İçin Ne Yapmalı?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Hamuru fazla yoğurmayın, dinlendirip kabarmasını sağlayın. Yağ ve sıvıyı yeterli kullanın, kızgın yağda pişirin. Sıcakken üst üste koymayın, böylece yumuşak kalır.

Hamuru dinlendirmek pişinin yumuşak olmasını sağlar. Kızartma sırasında yağın sıcaklığına dikkat edin. Hamura çok un eklemekten kaçının, aksi halde sertleşir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde