Patlıcan Kızartma Yapmak İçin 5 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Patlıcanları dilimledikten sonra tuzlayıp acısını alın ve kağıt havluyla kurulayın. Orta-yüksek sıcaklıktaki yağda, yaklaşık 1 cm kalınlığında dilimleri eşit şekilde kızartın. Kızarttıktan sonra fazla yağını süzerek servis yapın.

Patlıcanları un veya mısır ununa bulayarak dışının çıtır olmasını sağlayın. Dilimleri çok kalın veya çok ince kesmemeye özen gösterin. Kızartma sırasında yağın sıcaklığını kontrol ederek yanmasını önleyin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

14 Aralık Masterchef All Star Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?
Yoğurt Çorbasının Kesilmemesi İçin 5 İpucu
Un Helvasının Topaklanmaması İçin Ne Yapmalı?
Salçalı Makarna Neden Ekşi Olur?
Beyran Çorbası Ne Etinden Yapılır?
Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem