Ördek Haşlarken Suyuna Ne Konur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ördek haşlarken suya soğan, sarımsak ve havuç gibi sebzeler konur, böylece suya tat ve aroma verilir. Defne yaprağı, tuz ve karabiberle lezzet dengelenir. İsteğe bağlı olarak elma veya portakal kabuğu ekleyerek meyvemsi bir aroma da katabilirsiniz.

Ördek haşlarken suya soğan, sarımsak ve havuç eklenir. Defne yaprağı, tuz ve karabiber ile lezzet dengelenir. İsteğe bağlı olarak elma veya portakal kabuğu da aroma katar.

Haber Kategorileri

Pişirme Yöntemleri

Lezzetli Haberler

Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem
Mayasız Poğaçanın İçi Piştikten Sonra Çiğ Kalırsa Ne Yapmalı?
1 Dilim Ekmek Kaç Pankek Eder?
Mayasız Poğaça Hamuru Yapışkan Olursa Ne Yapmalı?
Pankekin Güzel Olması İçin Ne Yapmalı?
Mayasız Poğaça Çok Kuru Olursa Ne Yapmalı?