Masterchef 2020 Şampiyonu Kim Olacak?
Masterchef 2020 Final turunun ilk bölümü yapıldı. Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğlu Masterchef 2020'nin şampiyonu olmak için büyük bir mücadele verdi. Peki, şampiyonluğa yaklaşan aday kim oldu? Masterchef şampiyonu kim olacak? 

Masterchef 2020'nin final turu başladı. Masterchef Türkiye tarihinde bir ilk yaşanacak ve final turu 2 gün sürecek. 2 Ocak'ta Masterchef'te final turunun ilk ayağı oynandı. Peki, Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğlu kaç puan aldı? Masterchef şampiyonu kim olacak? İşte, 2 finalist hakkında merak edilenler ve finalin ilk turunda yaşananlar;


Masterchef Serhat Doğramacı kimdir?

Masterchef Barbaros Yoloğlu kimdir?




Masterchef 2020 Final Turu

Masterchef 2020'nin final turunda yarışmacılar 3 oyun oynadı. İlk turda Serhat ve Barbaros'tan, Masterchef'e katıldıklarında ilk hazırladıkları yemekleri tapmaları istendi. Serhat ve Barbaros'un Masterchef macerası levrek tarifleri ile başlamıştı. Yarışmacılar puan avantajını sağlamak için kıyasıya mücadele etti. İlk oyun sonunda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. İlk turun sonunda Serhat 23, Barbaros 25 puana ulaştı.


Masterchef 2020'nin ikinci oyununda yarışmacılardan 4 malzeme seçmeleri istendi. Serhat, karnabahar, bitter çikolata, kuzu sırtı ve üzüm sirkesi seçerek bir yemek hazırladı. Barbaros ise yemeği için patates, lüfer, ekmek ve limon malzemelerini seçti. Yarışmacılar 4 malzemeli yemeklerini şeflerin beğenisine sundu. Şeflerin verdiği oylar sonucunda ikinci turda Serhat 44, Barbaros ise 46 puana ulaştı.


Masterchef 2020'nin üçüncü oyununda yarışmacılara 'hayatınızı değiştiren yemek' konsepti verildi. Serhat ve Barbaros hayatlarını değiştiren yemekleri hazırlamak için zamanla yarıştı. Barbaros 8 yaşındayken yediği ve çok etkilendiği tarhanalı sazan yemeğini hazırladı. Serhat ise karides, ıspanak ve sakızlı sostan oluşan bir yemek hazırladı. Şeflerin verdiği oylar sonucunda Serhat 66, Barbaros ise 69 puanla final turunun ilk bölümünü tamamladı. Böylece Barbaros, final turunda avantajlı puan elde etti. Şampiyonun kim olacağı ise yarın yapılacak olan oyun sonrasında belli olacak.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef tarifleri
  2. Masterchef 2020 yarışmacıları
  3. Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?
  4. Masterchef Danilo Zanna kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Evde Zeytin Sütü Nasıl Yapılır?
Fit Kahvaltı Tarifleri: 10 Farklı Fit Kahvaltı Tarifi
Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı
İstanbul Künefe Mekanları: En Lezzetli 10 Künefe Mekanı
Lahana Sarmasının Yanına Ne Gider: 13 Tamamlayıcı Tarif
Crumble Tarifleri: Meyvelerle Hazırlanan 10 Nefis Crumble Tarifi