Kremalı Mantar Çorbası Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Mantarları iyice soteleyerek çorbanın lezzetini derinleştirin. Kremayı çorbanın son aşamasında ekleyin, böylece kesilmesini önlersiniz. Baharat ile tadı zenginleştirin. İşte kremalı mantar çorbası yapmanın püf noktaları.

Taze mantar kullanmak çorbanın aromasını artırır. Çorbayı pürüzsüz yapmak için blender’dan geçirin. Servis öncesi üzerine biraz karabiber veya maydanoz serpmek lezzeti tamamlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak