Köz Patlıcan Kabuğu Soymanın 3 Tüyosu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Köz patlıcanın kabuğunu soymak için, közledikten sonra biraz dinlendirip buhar etkisiyle yumuşamasını sağlayın. Streç film veya bezle kaplamak kabuğun kolay ayrılmasına yardımcı olur. Son olarak, bıçak yerine kaşık kullanarak etini kabuktan hızlı ve temiz şekilde ayırabilirsiniz.

Köz patlıcanı soymadan önce hafifçe dinlendirin. Kabuk, buhar etkisiyle kolayca ayrılır. Patlıcanı kaşıkla çıkarmak, kabuğu soymayı pratik hale getirir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak