Kıymalı Kol Böreği Yaparken Bu 3 Tüyoya Dikkat
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kıymalı kol böreği yaparken iç harcın sulu olmamasına dikkat etmek lezzeti artırır. Hamuru ne çok kalın ne çok ince açmak böreğin şeklini korur. Üzerine sürülen yağ karışımı ise böreği hem çıtır hem de daha lezzetli yapar.

Kıymalı kol böreği hazırlarken kıymanın iyice kavrulması lezzeti artırır. Hamuru açarken hafif un kullanmak yapışmayı önler. Böreği fırına vermeden önce üzerine biraz yağ sürmek çıtırlığını sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak