Kışlık Erişte Hazırlarken Bu 3 Tüyoyu Mutlaka Yapın
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Hamuru yoğurduktan sonra dinlendirin, böylece açarken çatlamaz. Kesip açtığınız erişteleri iyice kurutarak uzun süre saklayın. Hava geçirmeyen kaplarda muhafaza edin, tazeliğini korusun.

Hamuru ince açın ki erişteler daha çabuk kurusun. Kuruyan erişteleri birbirine yapışmasın diye sererek saklayın. Serin ve kuru bir yerde muhafaza edin, lezzeti uzun süre kalsın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı