Kandil Simidi Buzluğa Konur Mu?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kandil simidi buzluğa konabilir ve tazeliğini koruması için hava almayan bir kapta saklanmalıdır. Buzlukta 1–2 aya kadar dayanır. Tüketmeden önce oda sıcaklığında çözdürülüp istenirse kısa süre fırınlanabilir.

Kandil simidi buzluğa konabilir ve hava almayan bir kapta saklanmalıdır. Buzlukta 1–2 ay kadar tazeliğini korur. Tüketmeden önce oda sıcaklığında çözülüp fırınlanabilir.

Konabilir

Kandil simidini taze olarak tüketmeyecekse buzluğa koymak mümkündür.

Saklama şekli

Simitleri hava almayan bir poşet veya kapta saklamak, donmayı ve aromasını korumayı sağlar.

Tazelik korunur

Buzlukta 1–2 aya kadar tazeliğini büyük ölçüde korur.

Çözdürme

Tüketmeden önce oda sıcaklığında çözülmesi veya kısa süre fırınlanması önerilir.

Lezzet farkı

Buzluktan çıkarınca taze yapılmış kadar yumuşak olmayabilir, ama kıtır kıtır hali korunur.

Şunlara da göz atın:

  1. Kandil Simidine Maya Konur Mu?
  2. Kandil Simidi Hangi Yağ İle Yapılır?
  3. Kandil Simidine Nişasta Konur Mu?
  4. Kandil Simidine Pekmez Konur Mu?
  5. Kandil Simidi Malzemeleri Nelerdir?

Haber Kategorileri

Yiyecek Saklama

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde