Kakao İle Ne Yapılır? Kakao İle Hazırlanan 10 Tatlı Tarifi
Kakao birçok tatlıda kullanılan bir üründür. Çikolata aroması verir. Sizlere kakao ile hazırlanan tatlı tariflerini derledik. İşte, kakao ile hazırlanan 10 tatlı:

Kakao tozu, işleme sırasında kakao çekirdeklerinden kakao yağı adı verilen yağın alınmasıyla oluşur. Kalan kuru katılar, kakao tozu olarak satılan ürüne öğütülür. Tatlı tariflerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Kakao ile kek, kurabiye ve daha birçok farklı tatlı yapılabilir. İşte, kakao ile hazırlanan tatlı tarifleri:

  1. Kakaolu Rulo Pasta


Rulo pasta çoğunluk tarafından sevilen lezzetlerden biridir. Genellikle muzlu hazırlanan rulo pastayı bu defa kakaolu hazırlamaya ne dersiniz? 

  1. Kakaolu Ve Vanilyalı Çörek


Kakaolu ve vanilyalı çörekler görüntüleri ve lezzetleri ile oldukça ilgi çekicidir. Çay sofralarınıza, özel günlerinize çok yakışacaktır. 

  1. Kakaolu Cupcake


Kakaolu cupcake hazırlarken içerisine çikolata parçaları da ekleyebilirsiniz. İsteğe göre sade ya da sadece krema ile birlikte servis edilebilir. 

  1. Kakaolu Un Kurabiyesi


Un kurabiyenizi bu defa kakaolu yapmaya ne dersiniz? Lezzetine bayılacağınız, pratik un kurabiyesi tarifi sofralarınıza çok yakışacak. 

  1. Kakaolu Vişneli Hurma Topu Kavanozu


Sağlıklı, kakaolu bir atıştırmalık hazırlamaya ne dersiniz? Kuruyemişler ile kakaonun uyumuna bayılacaksınız.

  1. Kakaolu Muzlu Yulaflı Kek

Rafine şekersiz, lezzetli bir tarif arıyorsanız bu tarif tam size göre! Olgun muzlar ile hazırlanan lezzetli keki dilerseniz tam buğday un ya da kuruyemiş unu ile hazırlayabilirsiniz. 

  1. Kakaolu İrmik Tatlısı


İrmik helvası, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir. Türk mutfağının klasik lezzetine farklı bir dokunuş katmaya ne dersiniz?

  1. Kakaolu Islak Kek

Yumuşak ve kakaolu lezzetli  tadı ile damaklarınızda iz bırakacak . Lezzetine doyamayacağınız kakaolu ıslak keki kahve ya da çay ile birlikte sunabilirsiniz. 

  1. Kakaolu Tart Hamuru


Çay saatlerinin vazgeçilmez tarifi tartoletleri kakolu yapmaya ne dersiniz? Evde kendiniz kakaolu tart hazırlayabilirsiniz. 

  1. Kakaolu Fındık Kreması


Sabah kahvaltılarının en sevilen tarifleri arasında yer alan kakaolu fındık kremasını evde kendi ellerinizle hazırlamaya ne dersiniz? Kakao ve fındık ile hazırlayacağınız, kakaolu fındık kremasını çok seveceksiniz. 

Şunlara da göz atın;

  1. Kakaolu kurabiye tarifleri
  2. Kakao nedir?
  3. Kakaonun faydaları nelerdir?
  4. Kakao tozundan çikolata nasıl yapılır?

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Bamya Tarifleri: Bamya İle Yapılan 12 Nefis Tarif
Poğaçaların Yumuşak Kalması İçin 10 Pratik Püf Noktası
Avokadonun Kararması Nasıl Engellenir?
Değişik Reçel Tarifleri: Pratik ve Nefis 15 Farklı Reçel Tarifi
Semizotu Dondurucuda Nasıl Saklanır?
Misafir İçin Kahvaltı Tarifleri: Şık ve Pratik 20 Tarif