Ev Yapımı Turşunun Bozulduğunu Nasıl Anlarız?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ev yapımı turşular bozulduğunda genellikle kötü bir koku ve tat değişikliği gösterir. Sebzelerde renk değişimi ve yüzeyde küf oluşumu da bozulmanın belirtilerindendir. Ayrıca, aşırı gazlanma veya köpürme de turşunun sağlıksız hale geldiğini gösterir.

Bozulmuş turşuda keskin ve rahatsız edici bir koku hissedilir. Sebzelerin normal renklerinin kararması ya da solması da uyarıcıdır. Turşunun tadında ekşi ve tuzlu dengenin bozulması, tüketilmemesi gerektiğini gösterir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak