Ekmek Arası Tantuniye Ne Konur?
Aslı Can Kaçar İçerik Editörü
37 Tarif       24 Takipçi
Tantuni, genellikle lavaş içinde servis edilse de, bir sokak lezzeti olarak ekmek arasında da sunulabilir. Gelin, ekmek arası tantuniye koymanız gereken malzemelere birlikte göz atalım.

Ekmek arası tantuni, Mersin mutfağının en doyurucu sokak lezzetlerinden biridir. Lavaş dürüm kadar hafif değil, daha tok ve “sandviç havasında” bir tattır. İçine konan malzemeler, tantuninin özünü bozmadan lezzeti dengelemek için seçilir.

''Gerçek tantuni nasıl olur, tantuni yanına ne gider ve tantuni püf noktalarına'' da göz atın.

Ekmek Arası Tantuniye Ne Konur?

Haber Kategorileri

Malzeme Rehberi

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?