Dondurulmuş Ravioli Nasıl Pişirilir?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Dondurulmuş ravioli, kaynar tuzlu suda 4-6 dakika haşlanarak pişirilir; çözülmesine gerek yoktur. Alternatif olarak tavada hafifçe yağda soteleyebilir veya 200°C fırında 10-15 dakika kızartabilirsiniz. Piştikten sonra sos veya peynirle servis edilir.

Dondurulmuş ravioli tencerede kaynayan suya atılarak pişirilebilir. Tavada az yağ ile kızartmak ravioliye hafif çıtırlık kazandırır. Fırında pişirilen ravioli ise üstü kızarmış ve lezzetli olur.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak