Buzluk İçin Taze Fasulye Yapmanın 3 Tüyosu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Fasulyeleri önce kısa süre kaynar suda haşlayıp soğuk suya alın. Kurulayıp hava almayacak şekilde poşetleyin veya vakumlayın. Küçük porsiyonlara ayırıp tarih yazarak buzluğa kaldırın.

Taze fasulyeyi kullanmadan önce uçlarını temizleyin ve yıkayın. Blanşlama işlemiyle rengi ve besin değerini koruyun. Buzlukta uzun süre tazeliğini koruması için porsiyonlayıp saklayın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde