Bamya Turşusu Yapmanın 4 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Bamya turşusu yaparken taze ve diri bamya seçmek lezzet ve kıvam için önemlidir. Turşuda sirke ve tuz oranına dikkat edilmeli, bamya iyice yıkanıp kurulanmalıdır. Kavanozlar steril olmalı ve turşu sıkıca kapatılarak serin bir yerde bekletilmelidir.

Bamya turşusu için küçük ve taze bamya tercih edilmelidir. Sirke ve tuz dengesi turşunun lezzetini belirler. Kavanozlar temizlenip sıkıca kapatıldıktan sonra serin bir yerde muhafaza edilmelidir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?