Bahar Pilavı Yapmanın 6 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Bahar pilavı, rengârenk sebzelerle hazırlanıp taptaze yeşilliklerle süslenen hafif ve lezzetli bir pilavdır. Onu lezzetli ve tane tane yapmak için bazı mutfak tüyolarına dikkat edilmesi gerekir. İşte bahar pilavı yapmanın 6 püf noktası.

Bahar pilavı için pirinci mutlaka yıkayıp bekletmek, tane tane olmasını sağlar. Sebzeleri diri kalacak şekilde hafifçe sotele, yeşillikleri ise pişirme sonunda ekle ki renkleri canlı kalsın. Piştikten sonra demlemeyi unutma; bu sayede lezzeti oturur ve pilav daha hafif olur.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı