Airfryer’da Patates Kızartmanın 5 Altın Püf Noktası
Selin Hıdır
2294 Tarif       1 Takipçi
Airfryer, mutfakta hem sağlıklı hem de pratik bir kızartma alternatifi sunar. Ancak doğru yöntemler uygulanmazsa, patatesler ya çok yumuşak kalır ya da içi çiğ, dışı yanık olur. İşte airfryer’da patates kızartmasının 5 altın püf noktası...

Patates kızartması, neredeyse herkesin sevdiği klasik bir lezzettir. Ancak klasik yağda kızartmanın sağlıksız yönleri, birçok kişinin bu lezzetten uzak durmasına neden olabiliyor. Airfryer, çok daha az yağ kullanarak patateslerin dışını çıtır, içini ise yumuşacık yapmayı mümkün kılıyor.

Haber Kategorileri

Pişirme Yöntemleri

Lezzetli Haberler

5 Aralık Masterchef Türkiye İkinci Finalist Kim Oldu?
Elmalı Kurabiyeye Neden Nişasta Konur?
Tulumba Tatlısının Malzemeleri Nelerdir?
Google Trends 2025’e Göre En Çok Aranan “Nasıl Yenir?” Konuları
Masterchef All Star Altın Kupa Kadrosu 2025
MICHELIN 2026’nın Yıldızları Kadınlar Oldu!