Ağlayan pastaya süt, pandispanya ılındıktan sonra delikler açıldıktan sonra dökülür. Süt yavaşça ve her yere eşit dağılacak şekilde eklenir. Sonra pasta buzdolabında sütü çekmesi için dinlendirilir.
Ağlayan pastaya süt, pandispanya ılındıktan ve delikler açıldıktan sonra dökülür. Sütü yavaşça her tarafa eşit dağıtmak önemlidir. Daha sonra pasta buzdolabında sütü çekmesi için bekletilir.
Pandispanya fırından çıktıktan sonra ilk sıcağını atması için kısa süre bekletilir.
Ilık hale gelince kürdanla üzerine delikler açılır.
Hazırlanan soğuk süt (isteğe bağlı şekerle tatlandırılabilir) yavaşça üzerine dökülür.
Sütün her yerine eşit dağılması için kepçe ya da kaşıkla azar azar eklenir.
Sütü çekmesi için buzdolabında dinlendirilir, ardından krema ve çikolata sosu eklenir.