Kuru Kayısılı Erikli Hoşaf
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuru Kayısılı Erikli Hoşaf Tarifi İçin

Malzemeler

Kuru Kayısılı Erikli Hoşaf

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Serinleten lezzet kuru kayısılı erikli hoşaf tarifi
  1. İçme suyu, şeker, portakal suyu ve dilimlenmiş limonları tencereye aktarıp kaynamaya bırakın. 
  2. 10 dakika kaynayınca içine doğranmış meyveleri, üzüm tanelerini, tarçın çubuğunu ilave edin. Kısık ateşte 15 dakika kaynatıp ocaktan alın. Soğuduktan sonra servis yapın.

    Lezzetli kırmızı erik kompostosu tarifi için tıklayın.

Tarif Kategorileri

Alkolsüz İçecekler Soğuk Alkolsüz Kokteyl Soğuk İçecekler İçecek Tarifleri Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Alkolsüz sex on the beach
Hindistan Cevizli Milkshake
Bahar kompostosu
Türk kahveli limonata
Hurmalı smoothie
Vişneli ve Hindistan cevizli limonata