Meyve Küplü Şampanya
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Meyve Küplü Şampanya Tarifi İçin

Malzemeler

Meyve Küplü Şampanya

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Frambuazları bir gece buzdolabında bekleterek buzunu çözdürün. Frambuaz ve reçeli beraberce süzgeçten geçirin. Eğer pürenin çekirdeksiz olmasını istiyorsanız, bu işlemi birkaç kez tekrarlayın. Küp şeklindeki buz kalıplarına hazırladığınız püreyi boşaltın. Meyve suyunu başka bir buz kalıbına alın. Birkaç saat dondurun. Küçük bir bıçak yardımıyla buz küplerini kalıptan çıkarın. Kullanıncaya kadar plastik bir torba içinde buzlukta bekletin. Servis yapmadan yaklaşık 30 dakika önce bardağa 2 veya 3’er meyve suyu ve frambuaz-böğürtlen küplerinden alın. Buz küplerinin hafifçe yumuşaması için buzdolabında 30 dakika veya tezgahta 15 dakika bekletin. Küplerin üzerine şarabı dökün ve servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Diğer Tarifler Soğuk İçecekler İçecek Tarifleri Alkollü Kokteyl Soğuk Alkollü Kokteyl

Benzer Tarifler

Bergamot Likörü
Greyfurt aromalı punch
Nar aromalı punch
Limonlu punch
Sangria
Narlı long ısland