Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13484 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2154 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4679 Tarif
Salata ve Meze
1171 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8286 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Mozaik Pasta
Klasik Köfte
Anasayfa
Tarifler
Ege Mutfağı Yemekleri
Patlıcan Çentme
Patlıcan Çentme
18 Nisan 2024
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
-
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Fırında Tavuk
Şaşlık
Tulumba tatlısı
Hellim peynirli sandviç
Cunda Ezmesi
Izgara Dana Ciğer
Glütensiz Unlar: 10 Farklı Glütensiz Un
Bulaşık Makinesi Neden İyi Yıkamıyor?
Safran Nedir, Faydaları Nelerdir?
Biftek Tarifleri: Tadına Doyamayacağınız 10 Nefis Biftek Tarifi
Ev Yapımı Doğal Detoks Tarifleri: Kilo Verdiren, Yağ Yaktıran 12 Detoks Suyu Tarifi
Mayıs Ayı Sebze ve Meyveleri
Patlıcan Çentme için
Malzemeler
2 patlıcan
2 domates
2 sivri biber
3 diş sarımsak
5-6 dal maydanoz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Patlıcan Çentme
Nasıl Yapılır
Patlıcan, domates ve biberleri fırında közleyin. Kabuklarını soyup bıçakla çentin. Sarımsakları havanda dövüp ekleyin ve karıştırın.
Karışımı servis tabağına alın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin. Zeytinyağı gezdirip lavaş ekmeği eşliğinde servis yapın.
Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Ege Mutfağı Yemekleri
Yöresel Tarifler
Vegan Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Salata ve Meze Tarifleri
Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Farklı Sebze Yemekleri
Meze Tarifleri
Öğle Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Ege Yemekleri
35 Dakika
Tire Köfte
Ege Yemekleri
55 Dakika
Bükme
Ege Yemekleri
55 Dakika
Ege Usulü Enginar Yemeği
Ege Yemekleri
60 Dakika
Enginarlı Balık
Ege Yemekleri
60 Dakika
Heraklion Tarzı Kallistsounia
Ege Yemekleri
110 Dakika
Kabak Çiçeği Dolması (Dolmathes)
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.