Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4668 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Diyet Waffle
Şıhıl Mahşi
Anasayfa
Tarifler
Bakliyat Tarifleri
Buğday Tatlısı (Lübnan)
Buğday Tatlısı (Lübnan)
20 Mayıs 2022
Hazırlanma Süresi :
-
Pişirme Süresi :
-
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 4 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Krem Şantili Kurabiye
Elmas Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Haşhaşlı Poğaça
Fakir Pastası
Limonlu Çatlak Kurabiye
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Isırgan Otu Nasıl Kurutulur?
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Tül Perde Nasıl Beyazlatılır: 4 Farklı Yöntem
Paslı Döküm Tava 6 Adımda Nasıl Temizlenir?
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Buğday Tatlısı (Lübnan) için
Malzemeler
200 gr aşurelik buğday
Frenk üzümü
50 gr çam fıstığı
50 gr kabuksuz iç badem
50 gr tuzsuz ve kabuksuz Antep fıstığı
100 gr toz şeker
Yarım çay bardağı gül suyu
Buğday Tatlısı (Lübnan)
Nasıl Yapılır
Aşurelik buğdayı kaynar suda 30 dakika haşlayın. Sırasıyla şeker, gül suyu, Badem, Antep fıstığı, çam fıstığı ve Frenk üzümlerini ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırıp cam kaselere doldurun. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Bakliyat Tarifleri
Kuruyemişli Tarifler
Lübnan Mutfağı Yemekleri
Tatlı Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
50 Dakika
Mercimekli Kolakas
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
35 Dakika
Airfryer'da Falafel
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
90 Dakika
Tahinli Ve Tavuklu Kuru Fasulye
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
100 Dakika
Nohutlu Sucuk İçi
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
40 Dakika
Yaprak Ditmesi
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
65 Dakika
Nohutlu Suşi
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.