Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      caserecci pesto rosso’  ramazan corbası  balık sosu   meyve åŸekerlemesi  nektarin tatlisi  sarımsaklı  buäŸdaylä± kã¶fte  yağlar  mantar-kabak  keşkekelvesı  milşek tarifi  havuç akideşekeri şerbet  süzme mercimek çorba  heybeli poäŸaã§a  dondurulmusyengecayagikizartmasi  diyet makarna tarifleri  tümfırsatlar  damalä± beton kek  mantarlı güveç tava  dere otlu biberli poäŸã§a  instant maya nedir  tarçınlı diyet chesesecake  keyveni  kahveli mini kurabiye  pancar yemeği  fener güveç  muhalebili ekmek tatlä±sä±
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Böreklik yufka

    Böreklik yufka


    Klasik hamur bizden, zenginleştirmek sizden...

    Gerekli malzeme
    4 su bardağı un
    1 yumurta
    1 su bardağı süt
    1 çay bardağı sıvıyağ
    1 çay bardağı yoğurt
    1 çay kaşığı karbonat
    2 çorba kaşığı sirke



    Unu bir kaba eleyin. Ayrı bir kapta yumurta, süt, sıvıyağ, yoğurt, karbonat ve sirkeyi çırpma teli ile çırpın. Unun ortasını havuz gibi açın. Sütlü karışımı ekleyip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.


    Hazırladığınız hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp ılık bir ortamda 20 dakika bekletin. Bezelere ayırın. Hamur bezelerini tezgahın üzerine alın. Nişasta serpiştirip ince yufkalar şeklinde açın.









    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız 13 tane yorum yapıldı.
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        01.09.2011 18:23
        bende bilmiyordum sağolunnn... :)
    « Geri1 2 3İleri »
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Midye çorbası
    • Midye çorbası
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 20Dk
    • Pişirme Süresi: 25Dk
    İki renk soslu kalkan filetosu
    Karidesli dip sos
    Selver Paşa tatlı
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?