Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      mirik ã§orba  lã¼bnan mutfaäŸä±  dondurmalä± pasta  tavulku karnıyarık  dana jambonlu rulo krep  kurutulmuss  barbekã¼ tarifleri  fwfdlnfssyscagjd  paşa kebabı  krep s  akcabat  etli enginar yemegi  perde pilavä±  tam buäŸday unu  merçimek  pazä±lä± borek  dcuwrvbetgxmvlppk  firinda makarnalı köfte  pastä±rmalä± tavuk  kabak mayonez  kıymali biber  bgnagamocqvgnaamna  çocukların yapabileceği y  ltahinli kurabiye  vegeteryan
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      |
      |
      Böreklik yufka

    Böreklik yufka


    Klasik hamur bizden, zenginleştirmek sizden...

    Gerekli malzeme
    4 su bardağı un
    1 yumurta
    1 su bardağı süt
    1 çay bardağı sıvıyağ
    1 çay bardağı yoğurt
    1 çay kaşığı karbonat
    2 çorba kaşığı sirke



    Unu bir kaba eleyin. Ayrı bir kapta yumurta, süt, sıvıyağ, yoğurt, karbonat ve sirkeyi çırpma teli ile çırpın. Unun ortasını havuz gibi açın. Sütlü karışımı ekleyip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.


    Hazırladığınız hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp ılık bir ortamda 20 dakika bekletin. Bezelere ayırın. Hamur bezelerini tezgahın üzerine alın. Nişasta serpiştirip ince yufkalar şeklinde açın.









    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız 13 tane yorum yapıldı.
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        01.09.2011 18:23
        bende bilmiyordum sağolunnn... :)
    « Geri1 2 3İleri »
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Bezelye çorbası
    Biberli patlıcan
    Sütlü Erişte
    • Sütlü Erişte
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 20Dk
    • Pişirme Süresi: 0Dk
    Kayısılı sürpriz tatlı
      Tazeliğini uzun süre koruyan bisküviler