Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      loğusa helvası  milföylü elma tatlısı  xwbstgblbqovplh  pop cakes  sel58  lady louısına  jqgbezmzb  armutlu strudel  baåŸemel soslu tavuklu krep  xotbbqeotevlomz  bulgur pilavları  sekerpare irmikli  iki irmik  ekmek ıslatması  yoäŸã¼rt  tencere  kıymalı kabak  kayısı reçeli nasıl yapılır  vanilyali pudik  dolma pişirme püf noktası union all select null,null,null,null,null,null--  ã§ä±rpä±larak yapä±lan tatlä±lar  kusbasi yemekleri  karbonatlı pogaca  kağıtlı kek tarifi  kasap kã¶fte  yqyä±uvveledscdr  ezbasıo gelin çorbası  wjp25h thanks for the blog article.really looking forward to read more.  avacoda salatasi
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Böreklik yufka

    Böreklik yufka


    Klasik hamur bizden, zenginleştirmek sizden...

    Gerekli malzeme
    4 su bardağı un
    1 yumurta
    1 su bardağı süt
    1 çay bardağı sıvıyağ
    1 çay bardağı yoğurt
    1 çay kaşığı karbonat
    2 çorba kaşığı sirke



    Unu bir kaba eleyin. Ayrı bir kapta yumurta, süt, sıvıyağ, yoğurt, karbonat ve sirkeyi çırpma teli ile çırpın. Unun ortasını havuz gibi açın. Sütlü karışımı ekleyip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.


    Hazırladığınız hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp ılık bir ortamda 20 dakika bekletin. Bezelere ayırın. Hamur bezelerini tezgahın üzerine alın. Nişasta serpiştirip ince yufkalar şeklinde açın.









    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız 13 tane yorum yapıldı.
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        01.09.2011 18:23
        bende bilmiyordum sağolunnn... :)
    « Geri1 2 3İleri »
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Un çorbası
    • Un çorbası
    • 6 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 15Dk
    • Pişirme Süresi: 20Dk
    Renkli pratik börek
    Dil peynirli domates soslu
    Buzlu ayran
    • Buzlu ayran
    • 1 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 5Dk
    • Pişirme Süresi: 0Dk
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?