Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      sebzeli noddle  humus tarifleri  tavuk gogsã¼  japon yemeği tavuk ve fıstıklı  arap aåŸä± ã§orbasä±  dereotlu ve  qyhhjeä±ucclgoy  ahtapot salata makarna  şeftalili sütlü  havuã§lu sehriye  fä±ndä±k nasä±l saklanä±r  mercimekli yemekler  fasulye kroket  puzpä±ohuujgebko  çilekli cup  tort pisirmek  frambuazlı mus  ıshakiye tatlısı  kılıç balığı  sufle içi  pazä± corbasä±  yesil fasülye  ahbgsybvnufphä±jogl  tavuk etli kabak karnä±yarä±k  sik  peynirli .salamli omlet  bulgurlu kara lahana  pastacä± kremasä± yapä±lä±åŸä±  kuşbaşılı yemekler
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      |
      |
      Böreklik yufka

    Böreklik yufka


    Klasik hamur bizden, zenginleştirmek sizden...

    Gerekli malzeme
    4 su bardağı un
    1 yumurta
    1 su bardağı süt
    1 çay bardağı sıvıyağ
    1 çay bardağı yoğurt
    1 çay kaşığı karbonat
    2 çorba kaşığı sirke



    Unu bir kaba eleyin. Ayrı bir kapta yumurta, süt, sıvıyağ, yoğurt, karbonat ve sirkeyi çırpma teli ile çırpın. Unun ortasını havuz gibi açın. Sütlü karışımı ekleyip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.


    Hazırladığınız hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp ılık bir ortamda 20 dakika bekletin. Bezelere ayırın. Hamur bezelerini tezgahın üzerine alın. Nişasta serpiştirip ince yufkalar şeklinde açın.









    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız 13 tane yorum yapıldı.
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        30.03.2012 17:59
        ya kardeşim hazır böreklik yufka nasıl kullanılır bi ell atsanız
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        06.09.2011 16:53
        karbonat koymasak :/
      • Misafir tarafından gönderildi.
        01.09.2011 18:23
        bende bilmiyordum sağolunnn... :)
    « Geri1 2 3İleri »
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Tavuk suyuna sebze çorbası
    Tül böreği
    • Tül böreği
    • 6 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 10Dk
    • Pişirme Süresi: 30Dk
    Patates kroket
    • Patates kroket
    • 8 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 30Dk
    • Pişirme Süresi: 20Dk
    Yoğurt tatlısı
      Tazeliğini uzun süre koruyan bisküviler