ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ ŞEFTALİLİ VE ELMA SULU JEL TATLI

Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı Tarifi İçin malzemeler

  • 250 ml su
  • 1 yemek kaşığı toz jelatin
  • 300 ml elma suyu
  • 1 şeftali
  • Böğürtlen
  • Çırpılmış krema
  • Şeftali dilimleri
  • Taze nane yaprakları

Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı Nasıl Yapılır?

Suyu hafifçe ısıtın ve toz jelatini ekleyip karıştırın. Elma suyunu ilave edin. Şeftalinin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Jelatinli karışımı servis kaselerine paylaştırın. Küp kesilmiş şeftali ve böğürtlenleri ekleyin. Katılaşana kadar buzdolabında bekletin. Çırpılmış krema, şeftali dilimleri ve taze nane yaprağı ile süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!