Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı için

Malzemeler

  • 250 ml su
  • 1 yemek kaşığı toz jelatin
  • 300 ml elma suyu
  • 1 şeftali
  • Böğürtlen
  • Çırpılmış krema
  • Şeftali dilimleri
  • Taze nane yaprakları
Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı

Nasıl Yapılır

Suyu hafifçe ısıtın ve toz jelatini ekleyip karıştırın. Elma suyunu ilave edin. Şeftalinin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Jelatinli karışımı servis kaselerine paylaştırın. Küp kesilmiş şeftali ve böğürtlenleri ekleyin. Katılaşana kadar buzdolabında bekletin. Çırpılmış krema, şeftali dilimleri ve taze nane yaprağı ile süsleyip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo