ŞEFTALİLİ MUS




Bu tarifi ne kadar beğendiniz? Bu tarif için oyunuz:
Şeftalili mus tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 4 yaprak jelatin
- 700 ml krema
- 3 şeftali
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
Üzeri için
- 100 g kavrulmuş file badem
Şeftalili mus Nasıl Yapılır
Jelatinleri içi su dolu bir kabın içine dizin ve 5 dakika bekletin. 250 ml kremayı sos tenceresinde ısıtıp jelatinleri içine atarak eritin. Kalan kremayı mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Şeftalileri rendeleyip püre haline getirin. Jelatinli kremaya ekleyip karıştırın. Musu servis bardaklarına alıp buzdolabında 3-4 saat bekletin. Üzerini kavrulmuş file bademle süsleyerek servis yapın.
Önerilen Video
Kuzu Elbasan Videosu
Swissotel The Bosphorus Hotel- Cafe Swiss Restaurant Mutfak Şefi Mehmet Çalışkan, sizlere Kuzu Elbasan tarifini sunuyor
www.swissotel.com/istanbul
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!