Şeftalili Mus

Şeftalili Mus
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Şeftalili Mus için

Malzemeler

  • 4 yaprak jelatin
  • 700 ml krema
  • 3 şeftali
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri

Üzeri için

  • 100 g kavrulmuş file badem
Şeftalili Mus

Nasıl Yapılır

Jelatinleri içi su dolu bir kabın içine dizin ve 5 dakika bekletin. 250 ml kremayı sos tenceresinde ısıtıp jelatinleri içine atarak eritin. Kalan kremayı mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Şeftalileri rendeleyip püre haline getirin. Jelatinli kremaya ekleyip karıştırın. Musu servis bardaklarına alıp buzdolabında 3-4 saat bekletin. Üzerini kavrulmuş file bademle süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo