Limon Elmasiyesi

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Limon Elmasiyesi Tarifi İçin malzemeler
- 250 gr toz şeker
- 5 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı toz jelatin
- 3/4 su bardağı limon suyu
- Limon kabuğu
- Antep fıstığı
- Kaymak
Limon Elmasiyesi Nasıl Yapılır?
Şeker ve suyu tencereye alıp karıştırın. Şurup kıvamına gelinceye kadar kaynatın. Şuruba limon suyu ve toz jelatini ekleyip karıştırın. Elmasiyeyi kaselere paylaştırın. Buzdolabında donuncaya kadar bekletin. Kaymak, limon kabuğu ve iri kırılmış antep fıstıklarıyla süsleyip servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR