ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ JÖLELİ ÜZÜM TATLISI

Jöleli Üzüm Tatlısı

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Jöleli Üzüm Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr yeşil üzüm
  • 250 gr kırmızı üzüm
  • 1 paket limon aromalı jöle
  • 1 paket vanilyalı puding
  • 80 gr eritilmiş beyaz çikolata
  • 1 paket damla sakızlı vanilya
  • 2 su bardağı süt
  • Ayçiçek yağı

Jöleli Üzüm Tatlısı Nasıl Yapılır?

Üzümleri yıkayıp ikiye kesin. Jöleyi paketteki tarife göre hazırlayın. İçine üzümleri ekleyip karıştırın. Ortası delip silikon kalıbı ayçiçek yağı ile çok hafif yağlayın. Üzerine üzümlü jöleyi ekleyin. Buzdolabında donması için bekletin. Pudingi 2 su bardağı süt ile pişirin. Ocaktan alıp üzerine 1 paket damla sakızlı vanilya ve beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın. Hafif ılındıktan sonra jölenin üzerine döküp yayın. Buzdolabında donuncaya kadar bekletin. Ters çevirip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!