En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14180 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1271 Tarif
Diyet
4403 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2339 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1409 Tarif
Pratik Yemek
5204 Tarif
Salata ve Meze
1278 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8839 Tarif
Yöresel
1985 Tarif
Popüler Tarifler
Fırın Sütlaç
Çikolata Soslu Brownie
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Baharatlı Vişne Kompostosu
Baharatlı Vişne Kompostosu
07 Nisan 2021
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Herle Çorbası
Azerbaycan Sütlacı (Firni)
Ayva Ezmesi
Yörük Çorbası
Etli Şehriye Pilavı
Köfteli İslim Kebabı
Ustaya Sorduk: “Her Şey Tüketimi Kontrol Etmekle Başlıyor”
Çay Saatleri İçin Leziz ve Pratik 5 Bisküvili Pasta Tarifi
En Lezzetli Tiramisu Tarifi: Klasikten Farklı ve Yaratıcı 5 Alternatif
Pekmezin Son Kullanma Tarihi Olur mu? Pekmez Bozulur Mu?
Katmer Tarifi: Evde Yapılabilecek 5 Kolay Tarifle Şipşak Lezzet
"Her Gün Yesem Bıkmam" Dediğimiz 10 Yiyecek
Baharatlı Vişne Kompostosu için
Malzemeler
1 kg vişne
4 dilim konserve ananas
2.5 su bardağı toz şeker
1.5 litre su
1 paket vanilya
3 yıldız anason
2 çubuk tarçın
Baharatlı Vişne Kompostosu
Nasıl Yapılır
Su, şeker, vanilya, tarçın ve anasonları tencereye alıp 15 dakika kaynatın. Yıkanmış vişneleri ekleyip 10 dakika pişirin ve ocaktan alın. Ananas dilimlerini küçük doğrayın ve kompostoya ekleyerek karıştırın. Soğuduktan sonra servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Meyveli Tatlılar
55 Dakika
Ayva Ezmesi
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
25 Dakika
Kalp Pankek
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
40 Dakika
Very Berry Muffin
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
210 Dakika
Poşe Ayva
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
20 Dakika
Vegan Waffle
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
30 Dakika
Air Fryer'da Elma Cips
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.