ANASAYFA TARİFLER KEK TARİFLERİ VİŞNELİ MİNİ CHEESECAKE

Vişneli Mini Cheesecake

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Vişneli Mini Cheesecake Tarifi İçin malzemeler

  • 2/3 su bardağı ince çekilmiş bisküvi
  • 1/3 su bardağı fındık içi
  • 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
  • 200 gr labne peyniri
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yumurta
  • 2 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı buğday nişastası
  • 2/3 çay bardağı çekirdeksiz konserve vişne

Vişneli Mini Cheesecake Nasıl Yapılır?

İnce çekilmiş bisküvi ve fındık parçalarını eritilmiş tereyağı ile karıştırın. Muffin kalıplarına kağıt yerleştirin ve en altına birer kaşık bisküvi karışımından paylaştırıp iyice bastırın. Peynir ve şekeri mikserle çırpın. Yumurta, vanilya ve nişastayı ekleyip karıştırın. Vişneleri ilave edip spatula ile karıştırın. Karışımı bisküvi tabanının üzerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkarıp oda ısısına gelinceye kadar bekletin. Buzdolabına alarak 2 saat kadar soğumaya bırakın. Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!